Massage Stockholm

VI SER TILL ATT NI FÅR DEN MASSAGE NI BEHÖVER!
Kontakta oss

Varför massage?

Fem saker att tänka på innan du får massage

Alla har inte varit på massage i sitt liv. Men det är bara en anledning till att testa det. Många som är skeptiska till massage innan inser ofta hur skönt det är och vad mycket bättre kroppen känns efteråt. Men som med alla saker man inte har testat kan man känna sig lite osäker innan och vilja ta reda på så mycket information som möjligt. Här har vi samlat fem saker som är bra att tänka på innan man får massage. Att veta de här fem punkterna kan göra ditt första massagebesök ännu bättre.

1. Ät inte precis innan massagen

Det kan vara bra att låta bli att äta precis innan massagen. Tumregeln som många rekommenderar är att äta åtminstone två timmar innan massagen. Om man äter precis innan sin massage kan det kännas obehagligt att ligga på mage på massagebänken. Att smälta maten innan massagen gör det mer bekvämt för den som blir masserad.

2. Kom inte för tidigt och inte för sent

Massören som ska ta hand om dig har i regel en kund innan dig och en kund efter dig. Så det är ingen idé att vara där för tidigt, eftersom kunden innan dig måste bli klar innan ändå. Och att komma försent innebär att du skjuter på massörens schema samtidigt som du missar härlig massagetid. En tumregel kan vara att komma tidigast 10 minuter innan din massagetid och senast 5 minuter innan den börjar. Då slipper både du och massören stressa.

3. Ska man, får man och kan man prata med massören?

Denna fråga ställer sig många innan de går på sin första massagetid. Det är viktigt att komma ihåg att massagetiden är för att du ska ha det skönt och må så bra som möjligt. Det vill också personen som masserar dig. Så det bästa du kan göra är att vara tydlig mot personen som ska massera om vad du vill ha ut av massagen. Vissa vill prata, andra vill inte. Det finns inget rätt eller fel, gör det som känns bäst för dig.

4. Ha kvar den sköna känslan i kroppen även efter massagen

Det finns många fördelar med massage, både psykiska och fysiska, och det kan ge en härligt avslappnad känsla i kroppen. För att få ut så mycket som möjligt av din massage bör du försöka ta det lugnt även en stund efter massagen. Om du kan, undvik att börja stressa igen så fort massagen är slut. Om du låter kroppen absorbera den harmoniska känslan får du ut det mesta av massagen.

5. Boka ny massagetid direkt

Många tänker på detta sättet när det gäller att boka tid hos frisören, och det är minst lika bra att tänka på detta sätt när det kommer till massagebokningar. Dels för att få det till en rutin som du har att se fram emot, men också för att det är bevisat att regelbunden massage är bättre för kroppen. Då får kroppen kontinuerlig påfyllning av goda hormoner, och regelbundet minskar nivåerna av stresshormonet kortisol.

Massage vid graviditet?

Att vara graviditet sätter press på kroppen och kan vara stressigt. Därför är det många gravida som undrar om det är okej att få massage under graviditeten. Som tur är svaret ja. Det finns inte någon forskning som tyder på att det skulle vara farligt. Graviditeten är som mest känslig under de första 12 veckorna, så under den tiden kan det dock vara bra att kontrollera med personen som ska massera dig att det är okej. Det finns olika typer av massage, men för de allra flesta är det inga problem att vara gravid.


Varför oss för massage i Stockholm?

Vi kan ge er flera olika slags massager som hjälper er må bättre i vardagen. Varför ska ni då välja oss framför någon annan?

1

Vi är experter på medicinsk massage och kan se till att ni får den hjälp ni behöver.

2

Vi har genomfört svensk massage i flera år och har flera erfarna massörer inom området.

3

Våra priser är konkurrenskraftiga, kontakta oss för att boka en tid för massage.


Kontakta oss för massage i Stockholm

När du behöver massage i Stockholm är det oss du ska kontakta. Hör av dig via formuläret här på siten så kan vi se till att du får den massage som just du behöver. Du kan även ringa eller maila oss för mer information, välkomna till oss!