Massage Stockholm

VI SER TILL ATT NI FÅR DEN MASSAGE NI BEHÖVER!
Kontakta oss

Medicinsk massage

Massage har under de senaste decennierna blivit oerhört populärt, inte minst här i Sverige. Många bokar ofta massagebesök för att ha en lugn stund att se fram emot då både kropp och sinne kan vara hundra procent avslappnade. Vissa väljer att kombinera massagen med att gå på spa för att bli så avslappnad som möjligt. Det finns inget rätt och fel sätt att få massage, det är helt upp till var och en vad man föredrar.

Det finns idag många olika typer av massagebehandlingar. Många har sin personliga favorit, men vi rekommenderar alltid att man testar några olika sorters massage för att känna skillnaden. Olika massagetyper get olika effekter och därför är det viktigt att välja den massagetyp som passar ens egna behov för tillfället bäst.

Vad är medicinsk massage?

Medicinsk massage är en vanlig typ av massage. Under medicinsk massage kan man räkna flera olika tekniker. Men samtliga har vissa egenskaper gemensamt. Syftet med medicinsk massage är att få musklerna att slappna av och öka kroppens rörlighet. Men medicinsk massage också för att reducera värk, stress och belastningsskador.

Vad händer i kroppen när man får medicinsk massage?

Det är inte bara en skön känsla man får efter en massage. Det händer faktiskt mycket i kroppen när man får medicinsk massage, och det är ett skönt och enkelt sätt att ta hand om sin kropp. När man får medicinsk massage frisätter kroppen endorfiner, vilket får dig att bli glad. Endorfinerna har också en smärtlindrande effekt. Utöver endorfiner ökar också produktionen av oxytocin. Detta hormon kallas ibland för “kärlekshormonet” och gör att man känner ett stort lugn i kroppen.

Andra fysiska fördelar med medicinsk massage är att musklernas syreupptagningsförmåga ökar, vilket gör det till en bra massagetyp för de som har muskelsmärtor, exempelvis träningsverk. Dessutom förbättras kroppens temperatur, blodcirkulationen och vätskebalansen.

Tre saker att tänka på innan du får din massage

Oavsett om det är din första eller hundrade gång du får massage är det vissa saker som är bra att ha koll på innan man får massage. Här nedan listar vi tre saker som vi tycker är extra bra att känna till och tänka på.

  1. Ät inte precis innan massagen. Det kan vara obekvämt att ligga på magen om den är fylld med mat.
  2. Kom inte för tidigt och inte för sent. En bra tumregel är att komma tidigast 10 minuter innan och senast 5 minuter innan massagen.
  3. Prata med massören, om du vill! Det är också helt okej att vilja vara tyst under massagen. Det bästa är att vara tydlig mot massören, så att hen vet vad du vill få ut av din massagetid.

Varför oss för massage i Stockholm?

Vi kan ge er flera olika slags massager som hjälper er må bättre i vardagen. Varför ska ni då välja oss framför någon annan?

1

Vi är experter på medicinsk massage och kan se till att ni får den hjälp ni behöver.

2

Vi har genomfört svensk massage i flera år och har flera erfarna massörer inom området.

3

Våra priser är konkurrenskraftiga, kontakta oss för att boka en tid för massage.


Kontakta oss för massage i Stockholm

När du behöver massage i Stockholm är det oss du ska kontakta. Hör av dig via formuläret här på siten så kan vi se till att du får den massage som just du behöver. Du kan även ringa eller maila oss för mer information, välkomna till oss!