3 saker du behöver veta innan du bokar massage i Stockholm

Publicerad av Massage Stockholm

Det är härligt att få massage, det håller de flesta som har provat det med om. Det kan vara en härlig stund att se fram emot eller ett enkelt sätt att sätta lite extra guldkant på tillvaron. Under massagen kan du till hundra procent fokusera på att vara avslappnad. När du kommer ut från massagesalongen kan man känna sig som en ny människa!

Innan du bokar din massagetid kan det vara bra att känna till några saker. Detta gäller oavsett om det är din första massagebokning eller om du har varit där många gånger tidigare.

Tre saker att tänka på innan du får din massage

Oavsett om det är din första eller hundrade gång du får massage är det vissa saker som är bra att ha koll på innan man får massage. Här nedan listar vi tre saker som vi tycker är extra bra att känna till och tänka på.

  1. Att få massage är bra för både kropp och knopp. Många tänker att massage endast är ett sätt att ta hand om sin kropp ur ett fysiskt perspektiv. Men detta är långt ifrån sanningen. Det finns studier som visar på att en massage kan få dig att känna mindre stress, bli gladare och till och med lindra depressioner.
  2. Det finns många typer av massage. Det kan vara svårt att veta vilken som passar en själv bäst, och det beror på vad du vill få ut av massagen. Det är alltid bra att rådfråga salongen där du bokar din massage. De kan hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din massagebokning.
  3. Prata med massören, om du vill! Det är också helt okej att vilja vara tyst under massagen. Det bästa är att vara tydlig mot massören, så att hen vet vad du vill få ut av din massagetid. På så sätt blir både du och massören nöjd.

Kontakta oss för massage i Stockholm

När du behöver massage i Stockholm är det oss du ska kontakta. Hör av dig via formuläret här på siten så kan vi se till att du får den massage som just du behöver. Du kan även ringa eller maila oss för mer information, välkomna till oss!